Hanne Windfeld - SkuespillerTEATER 2020


KOMMENDE FORESTILLING

MOMBIE

- en moderne kvinde kravler op ad sit eget bjerg af krav og forventninger


Hun vil det hele – eller hun synes i hvert fald, hun skal kunne det hele. Mød den moderne kvinde i Team Teatrets nye bidende komedie, med tekst af Jeanette Munzert.
Vores hovedperson, en kvinde i 30erne har travlt. Travlt med at være mor, karrierekvinde, partner og husbestyrer – og gerne lidt anderledes end andre kvinder. Kvinden og hendes mand glider fra hinanden, mens forældreskabet vokser, og samtidigt er der svigermor, som er fra en anden generation – en anden verden.
Vi følger en “mombie” og hendes alter ego, der sammen sætter ord på alt, det kvinden siger og ikke siger, tænker og ikke tør tænke. Alle bekymringerne, overvejelserne, tankerne, frustrationerne, drømmene, glæderne og sorgerne. Hvordan klarer vores kvinde alle kravene? Fra andre og sig selv? Også dem om at være en stærk rollemodel for det barn, hun har sat i verden. Kan hun også finde tid og fred til sig selv og er det overhovedet i orden?

 
Forestillingen iscenesættes af Anne Zacho Søgaardt.

Forestillingen er for unge og voksne.TEAM TEATRET
Herning

Aflyst i 2020 pga. Covid-19

Genopsættes 23. januar - 13. februar 2021Kagefabrikken


KAGEFABRIKKEN

GROVMALET FARCE OM KAGE OG SUNDHEDSHYSTERI
FRA CHRISTIAN LOLLIKE


Der var engang en hyggelig kagefabrik i en lille by, hvor alle kendte hinanden og havde det fedt omkring kagebordet. Men så holdt folk op med at spise kage. Kagefabrikken er ved at gå konkurs, og kagefabrikanten Niels overvejer, om han skal tage sit eget liv. Men inden døden æder Niels, når hans kone, Else, at tilkalde virksomhedskonsulenten Faxholm – en lidt slikket type med management-lingo sukret ind i klæbrige buzzwords.

Nu skal fabrikken trimmes og revitaliseres. Medarbejderne må omstille sig, for de skal ud på en rejse med holdmoral og storytelling. Med robust identitet og high performance skal de nu genopfinde kagemarkedet og hjælpe menneskeheden til en sundere livsstil: Løsningen er slankekager! Og her træder en iransk kemiingeniør ind på scenen. Hun har, hvad der skal til: en hellig opskrift på kager uden smør og mel. Men hun er også en kagebager i burka, og det giver udfordringer for de ansatte.

I Kagefabrikken stikker Christian Lollike og medforfatter Franz Cybulski fingrene i den glasur, vi pynter os med, når tingene går godt. Men hvor langt rækker vores værdier, når de udfordres? Og hvad sker der med empatien og tolerancen, når vi presses på vores brød og vores holdninger?

ISCENESÆTTELSE MINNA JOHANNESSON

AARHUS TEATER - SCALA

Aflyst pga. Covid-19
TeateroversigtForsideCVTeaterFilmTVFotosKontakt